RENDEZVÉNYEK

MAGYAR KINCSEK PROGRAMSOROZATUNK 16. ÁLLOMÁSA

Ezúttal Kőbányától Ócsáig kalandoztunk partnertalálkozónk keretében. Amit kerestünk: "Föld alatti kincsek, Föld feletti kalandok".

LÁBATLAN - KARVA CSALÁDI KERÉKPÁROS MARATON

Hihetetlen büszkeséggel tölt el bennünket, hogy támogatóként csatlakozhattunk az idei Lábatlan - Karva Családi Kerékpáros Maratonhoz!

MESTERMŰVEK ÜZLETI KLUB

Mi a NIS2? Az EU kiberbiztonsági előírása, amely a kis és középvállalatokra is vonatkozik. A feladat a GDPR szabályrendszerhez hasonló megfelelést jelent. Egyebek mellett a cégeknek kiberbiztonsági auditot kell készíttetni, amely arról szól, hogy a vállalat saját rendszerét ellenőriztesse. A munka sürgető, a jogszabály már 2024-re is komoly feladatokat ír elő. Aki viszont nem, vagy nem időben tesz eleget a NIS2 kötelezettségeknek, az igencsak fájdalmas bírságokkal nézhet szembe.

MAGYAR TERMÉK MARKETING FÓRUM

Fantasztikusan nyitottuk az évet, immár hagyományosnak számító évindító marketing fórumunk minden korábbi elvárást felülmúlt! Az eseményre 90 partnerünk regisztrált, ez duplája a korábbi éveknek. Célunk védjegyhasználóink támogatása, hogy az aktuális piaci környezethez alkalmazkodva költséghatékony közösségi marketing lehetőségeket kínáljunk, melyek a rendezvényen bemutatásra is kerültek.

MESTERMŰVEK ÜZLETI REGGELI

ADAT – VAGYON – HASZON

Hogyan védjük meg az adatainkat és aknázzuk ki a bennük rejlő lehetőségeket?

Többek között erre a kérdésekre kerestük a válaszokat a témában jártas meghívott szakértőkkel,
előadókkal.

MAGYAR TERMÉK MARKETING FÓRUM

A hagyományos őszi marketing fórumunkon a 2024-es MAGYAR TERMÉK kedvezményes közösségi aktivitásokról és jövő évi kampányokról beszélgetünk. Ezúttal a bevezető előadás után panelbeszélgetéseken keresztül - gyártók és kereskedelmi partner részvételével - mutatjuk meg, hogy miért érdemes csatlakozni a közösségi akciókhoz.