MAGYAR TERMÉK DUNA MARATON

2019. szeptember 22-én sikeresen lezajlott a Magyar Termék Duna Maraton családi kerékpáros túra, melynek idei évben is a Magyar Termék Nonprofit Kft. volt a névadó szponzora.

A X. alkalommal meghirdetett verseny már évek óta, főként a családok számára rendezett népszerű esemény. Idén is 1000 fő indult a maratonon, akik egy rajtcsomagot, frissítési pontoknál italt, a célba érkezők emblémázott érmet és a végén egy tál gulyást kaptak, a nevezők között hat kerékpárt sorsoltak ki.

A Magyar Termék a regisztrációtól kezdve jelen volt az eseményen, ahol a Pannónia Ásványvíz Kft. jóvoltából 300 db Pannónia Kincse 0,5 literes ásványvizet és a Lissé Édességgyár Kft. jóvoltából pedig 300 db CocoMax  rumos-kakaós csemegét osztottunk szét a résztvevők között. A versenyzők beérkezése folyamatosan zajlott, eközben mi kérdőív kitöltésével, "Szívügyünk a magyar termék"  lemosható tetoválással és a védjegyes termékek népszerűsítésével gazdagítottuk a programot. A maraton sikeresen zárult, az emberek nagyon pozitívan fogadták az ajándék védjegyes termékeket.

Köszönjük a támogatást védjegyhasználóinknak.