Hírek

Maszkos plakátkampányba kezd a #veddahazait

Már több mint ötven gyártó és kereskedőcég csatlakozott a Magyar Termék Nonprofit Kft. itthon előállított termékek vásárlására, hazai szolgáltatások igénybevételére ösztönző mozgalmához. A „Vedd a hazait! Védd a hazait!” akció most maszkos plakátkampányba kezd 20 cég részvételével.

Kiváló Termék lett a Trade magazin

Büszkén tájékoztatjuk kedves Olvasóinkat, hogy 2020 májusától a Trade magazin nem csak a Magyar Termék, de a Kiváló Termék védjegy használatára is jogosulttá vált.

A járványhelyzetben nőtt a fogyasztók elkötelezettsége a hazai termékek iránt

A koronavírus okozta veszélyhelyzetben a magyar gazdaság támogatására, a munkahelyek megőrzésére hív fel a „Vedd a hazait! Védd a hazait!” kampány – jelentette be az akciót elindító Magyar Termék Nonprofit Kft. ügyvezetője, Benedek Eszter.

”Vedd a hazait! Védd a hazait!” mozgalmat indít a Magyar Termék

Az itthon előállított termékek vásárlására, a hazai szolgáltatások igénybevételére ösztönöz új kampányával a Magyar Termék Nonprofit Kft.

Az Eisberg is megkezdte a zöldség-gyümölcs házhozszállítást

A koronavírus járvány magyarországi megjelenése óta hatalmas igény jelentkezik a házhozszállításra. Ennek felel meg mostantól az Eisberg is.

A Magyar Termék 180%-al növelte konverzióinak értékét videós hirdetések segítségével

A nonprofit szervezetek pont úgy működnek, mint bármely más vállalkozás. Negyedéves marketing célkitűzésekkel dolgoznak és mindezt költséghatékony módon, pl. online hirdetéseken keresztül szeretnék elérni.