Hírek

Tatabányai futár nyerte az egymilliós fődíjat

A tatabányai Tescóban adták át a Magyar Termék Nonprofit Kft. immár hagyományos őszi nyereményjátékának egymillió forintos fődíját. A nyertesnek ugyanis az ott vásárolt Szerencsi Bonbon termék hozta meg a szerencséjét.

Jövőre #veddahazait 2.0 – A mozgalmas esztendőt „a hazai az igazi!” online imázskampány zárja

Ismét jelentős növekedéssel zárta az évet a Magyar Termék Nonprofit Kft. Jelenleg már 230 gyártó több mint ötezer árucikke jogosult a Magyar Termék védjegyrendszer valamelyik emblémájának használatára. Ezek gazdasági jelentősége hatalmas: éves összárbevételük meghaladja a 2650 milliárd forintot, gyártóik pedig 50 455 ezer embert foglalkoztatnak.

A Magyar Termék és a Rossmann összefogása a hazai szépségmárkákért

A feltörekvő magyar szépségipari márkák népszerűsítéséért fogott össze a Magyar Termék Nonprofit Kft. és a Rossmann Magyarország Kft. A női értékek és az esélyegyenlőség iránt elkötelezett szervezetekként a mögöttük álló reputáció, illetve kommunikációs, marketing- és sales-támogatás erejével is növelni kívánják a hazai szépségipar kiváló szereplőinek általános ismertségét. A program médiapartnere a Trade magazin.

Regina Christmas szalvéta

Az idei évben is megjelenik a Regina Christmas szalvétakollekció a boltok polcain. A szokásos frissítés mellett egy különleges mintával gazdagodik a portfólió.

GOF Hungary: 2022 a termékfejlesztés éve

Jelenleg már évi 2000 tonna zab a kapacitása a GOF Hungary Kft. 2019-ben átadott gluténmentes zabfeldolgozó üzemének. Most debütál a piacon a kizárólag zabpehelylisztből és vízből készült vegán tésztakülönlegességük, ám termékfejlesztési listájukon még sok más zabalapú készítmény szerepel.

Őszi nyereményeső védjegyes termékekkel

„Vonzó nyereményjátékokban vehetnek részt az ősz folyamán a Magyar Termék védjegyes termékek vásárlói” – mondta el Benedek Eszter, a Magyar Termék Nonprofit Kft. ügyvezetője. – „Hűségoldalunk, a www.magyaranyero.hu integrált felületet nyújt valamennyi promóció számára, a játékosoknak pedig felhasználóbarát részvételt kínál.”