Hírek

Pulyka mellsonka glutén- és laktózérzékenyeknek - Pulykasonka gyártásban piacvezető a Sága Foods

Az ACNielsen Piackutató adatai szerint 2012. július-2013. június között a Sága Foods Zrt. 26%-os mennyiségi és 35%-os értékbeni részesedéssel továbbra is a pulykasonka gyártás piacvezető szereplője. A hazai vásárlók a legtöbbször a Selyemsonkát vásárolták a boltokban a pulykasonkák közül.

Adományozott a Cerbona

Veszprém településen 10.000 darab Cerbona müzliszeletet kapott a Naponta Kft. jóvoltából a Gyermekétkeztetési Alapítvány közvetítésével a Családsegítő Központ.

Mit mutat az élelmiszercímke?

Ma még nem, de rövidesen kötelező lesz feltüntetni az élelmiszercímkéken az energiatartalmat és bizonyos tápanyag-összetevőket, így a szénhidrátokat, és külön a cukortartalmat.

SAJTÓKÖZLEMÉNY - Detki Keksz Kft.

A Detki Keksz Kft. több mint 20 éve végzi üzleti tevékenységét Halmajugrán, ezért jó kapcsolatban áll a helyi közösséggel. Jelenleg 137 főt alkalmaznak az üzem vonzáskörzetében található hátrányos helyzetű kistelepülésekről, ezen belül 10 főt Halmajugráról. Munkavállalóikat szakmai képzettségük és gyakorlatuk alapján választják ki, mindenkor tartózkodtak a kirekesztéstől. A cég munkahelyteremtésre eddig nem pályázott.

A Pick ismét a Forma-1 Magyar Nagydíjon

A hétvégi Magyar Nagydíj idejére az egyik legismertebb, tradicionális hazai márka, a Pick logója díszíti majd a Vodafone McLaren Mercedes versenyautókat – a Vodafone immár második alkalommal kínálta fel a vendégszponzori lehetőséget a Téliszalámijáról ismert cég számára.

A kényelmi termékek felé fordul a Hungerit

A kényelmi, konyhakész termékek felé fordul a Hungerit Zrt., amely új piacokat meghódítva tudta átvészelni a Négy Mancs támadása okozta válságot – közölte Magyar József elnök-vezérigazgató csütörtökön Szentesen.