Hírek

Egyre színesebb a www.itthonalegjobb.hu

Csaknem 1000 szolgáltató regisztrált már a www.itthonalegjobb.hu-n, a magyar turisztikai szolgáltatók gyűjtőoldalán a program indulása óta eltelt bő egy hónapban. A főoldalon megjelenő négyzetekre felosztott Magyarország térkép – hasonlóan a hőtérképhez - annál színesebbé válik, minél több szolgáltató regisztrál az adott felületen.

McDonald's: mintegy 15 milliárd forint magyar alapanyagokra az idén

Az idén mintegy 15 milliárd forintért vásárol magyar alapanyagokat a McDonald's európai hálózata - közölte a cég magyar leányvállalata az MTI-vel.

Magyarság, hagyomány, érték

A hazai élelmiszerlánc-szabályozás feltételrendszeréről, az élelmiszerbiztonsági helyzetéről és az egészséges táplálkozás szerepéről tartott előadást Dr. Kardeván Endre élelmiszerlánc-felügyeletért és agrárigazgatásért felelős államtitkár Magyar Világtalálkozón Balatonlellén.

Visszatér a világpiacra a makói hagyma?

A makói fokhagymát már egy szinten jegyzik a spanyol áruval, és évtizedes csökkenés után végre nő a termőterülete is.

Melyik termék számít magyarnak?

Eddig a magyar termék jelölés használata nem volt rendeletben szabályozva, egy új tervezet szerint azonban a kormány rögzítené azokat a feltételeket, melyeknek meg kell felelni annak érdekében, hogy az áru megkaphassa a hazai termék címkét.

Minden élménnyel több leszel, okot adnak az utazásra

A most induló belföldi kampány során a Magyar Turizmus Zrt. a belföldi utak kínálta személyes élményeket érzékeltetésére helyezi a hangsúlyt, személyes történetekkel, és a pozitív érzelmi kötődést kívánja erősíteni a magyar lakosságban az ország és a belföldi utazások iránt. Erre utal a „Minden élménnyel több leszel” üzenet is, amely a kampány alapgondolataként újabb magyarországi élményszerzésre sarkallja a lakosságot.